Waar komt het idee voor Gameplan vandaan?

Wij zijn Geert en Ronald en hebben al veel bedrijven en ondernemers geholpen met het scherp krijgen en realiseren van ambities en doelen, in combinatie met persoonlijke groei en energie. Organisatie Gameplan is ontstaan vanuit de vraag om effectief en concreet ondernemers te helpen met persoonlijke groei en grip op hun organisatie, op een toegankelijke en no nonsense manier.

Ronald Hanselaar

De carrière van Ronald begint bij een bank waar hij al jong de leiding kreeg over een eigen kantoor. Na vervolgstappen in verkoop en management, begint hij in 2006 voor zichzelf als trainer, coach en adviseur op het gebied van leiderschapsontwikkeling en commercieel gedrag. De opdrachten voor zowel het MKB als internationale beursgenoteerde organisaties vinden plaats in Nederland en ver daarbuiten. In combinatie met zijn rol als Lead auditor ISO 9001 geeft het hem inzicht om effectieve structuren op een juiste manier in te zetten. Ook heeft Ronald zich jarenlang ingezet als bestuurder voor de Stichting Giving Back. Hierin worden scholieren en studenten begeleid voor wie studeren in hun omgeving niet vanzelfsprekend is.

Geert van Heijningen

Geert is een levensgenieter en ondernemer in hart en nieren. Na 15 jaar management en projecten bij ABN Amro is hij voor zichzelf begonnen als adviseur en coach voor ondernemers en directies en als lead auditor ISO 9001. Geert heeft in al die rollen veel verschillende soorten organisaties geadviseerd en doorgelicht. Geert heeft een passie voor onderwijs, was lid van de raad van toezicht van een groot Amsterdams schoolbestuur en is nog steeds actief voor kwaliteitsverbetering in het speciaal onderwijs. Sinds 2007 woont Geert in Spanje, waar hij met zijn vrouw Jacqueline het luxe vakantieresort Torre Nova runt. Dit jaar is hij twee nieuwe activiteiten gestart, Organisatie Gameplan in Nederland en reisagentschap Ligero Travel in Spanje.

INSPIRATIE VOOR EN DOOR ONDERNEMERS

Wat zeggen ondernemers over Gameplan